SAMSUN / ÇARŞAMBA - Bulutoğlu Anadolu Lisesi

Bulutoğlu Anadolu Lisesi

YUKARI DONURLU MAH. ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ HASAN KAVUZ CAD. NO 1B ÇARŞAMBA / SAMSUN
Vizyon
Kendi ilgi ve yeteneklerinin farkında olup gerçekçi kararlar alabilen, kendi kişisel bütünlüğünü kaybetmeden çevresine örnek olabilen, öğrenmeyi öğrenen, küreselleşen dünyada bütün teknolojik yenilik ve gelişmeleri kullanabilen, sürekli bilgiyi arayan, bilgi donanım ve tecrübesini insanlığın hizmetine sunmayı şiar edinen öğrenciler yetiştiren bir okul olmak.
Misyon
Bulutoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, ahlaki değerlere saygılı kendine güvenen, kendisi ve toplumuyla barışık, sorumluluk taşıyabilen, içinde bulunduğumuz yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek, bilgiyi ön plana alarak ilgi ve yeteneklerini en üst seviyede sergileyen, amaçlarına nasıl ulaşacağını bilen güncel konulara bağlantılı sürekli okuyarak gelişen ve kendini hep yenileyen bireyler yetiştirmektir
Kütüphane Kitap Sayısı :12000
08.30-15.35
İngilizce-Almanca
Doğal Yaşam Parkı Yolu
Devlet Taşıması-Özel Sevis
Yerleşim Yeri
Yukarı Donurlu Mah. Şehit Hasan Kavuz Cad. Doğal Yaşam Parkı Yolu Üzeri No: 1/B Çarşamba/SAMSUN
Adrese dayalı kayıt sistemi uygulanmaktadır.
Ana Sayfa Ekranında Akademik Başarı Sekmesinde Gösterilmiştir.
Ana Sayfa Ekranında Akademik Başarı Sekmesinde Gösterilmiştir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz bünyesinde Futbol, Futsal, Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Dart, Bireysel sporlar, Softbol ve Atletizm branşlarında Kız ve Erkek takımları ile sportif faaliyetlere en üst düzeyde katılım sağlanmaktadır.
TÜBİTAK 2204 ve 4006 Proje Yarışmalarını başvuru yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
"Edebiyat Mevsimi" "Bize de Bu Yakışır" ve "Bugün Günlerde Samsunspor" isimli proje çalışmalarımız devam etmektedir.
E-Twinning KA 1 ve KA 2 Proje yazma çalışmaları yapılmaktadır.