SAMSUN / ÇARŞAMBA - Bulutoğlu Anadolu Lisesi

Ekm

Okul gazetimizn 2. sayısını Müdürümüz Özcan TONYALI, Edebiyat Öğretmenimiz Cumali YURDAGÜL ve öğrencilerimizle birlikte, İlçe Kaymakamımız Sayın Doç. Dr. Şükrü YILDIRIM'a, Beledeye Başkanımız Sayın Halit DOĞAN'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ÖZEMİR'e, Şube Müdürlerimiz Sayın Osman DEMİRPENÇE ve Sayın Yusuf TANRIÖVEN'e ve sponsorlarımızdan Mektebim Koloeji kurucusu Sayın İbrahim ÇAKIR ve kampüs müdürü Sayın Ümit TİRYAKİ'ye makamlarında ziyarette bulunarak takdim ettik.

Ekm

Bu yıl 8. si düzenlenen Karadeniz Kitap Fuarına okul olarak katılım sağladık.

Eyl

“BAL’IN SESİ” ikinci sayısı ile aramızda. 2022-2023 eğitim-öğretim yılı ikinci döneminde okulumuzda yapmış olduğumuz etkinlikleri ve öğrencilerimizin çalışmalarını beğeninize sunuyoruz. Bu güzel çalışma için başta Edebiyat Öğretmenimiz Cumali Yurdagül olmak üzere gazetenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, sponsorumuz olan Mektebim Kolejine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Eyl

Sorumluluk sınavları için takvim ve öğreci listesine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Haz

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Metin TOPRAK rehberliğinde okulumuz öğrencileri tarafından şiir dinletisi yapılmıştır. Ayrıca şiir dinletisi programının içinde okulumuz öğretmnelerinin katılımıyla müzik dinletisi de gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Bulutoğlu Anadolu Lisesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni okulumuzda yapıldı. Dönem Birincisi 12- D sınıfından Sudenaz DUMANOĞLU oldu. Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.

Haz

Okulumuzca, Okul Müdürümüz Özcan TONYALI, öğretmenlerimiz Sevinç ATAŞ, Fatma KOPAR ve Kübra ERAT rehberliğinde Kapadokya Gezisi düzenlenmiştir. Okulumuz öğrencilerine uzman rehberler eşliğinde Kapadokya bölgesinin tarihi ve oluşumu hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerimizin oldukça memnun kaldığı gezinin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Pandemii ile birlikte dijital dünya da fazla vakit geçiren gençlerin karşılaştıkları stres, kaygı,korgu,duygusal gelişimde zayıflık ,sosyal yaşamın yön degistirmesinden kaynaklanan sorunların çözümü nedeni ile onu kurulu ve spor kulübü ortak proje çalışması  ile  gençler eğitim öğretim süresince zeka oyunları oynamalari için okulda atölye ortamı oluşturularak gençlerin akademik ve ruhsal gelişimine katkıda bulunulmuştur.

Haz

TEMA Vakfı Temsilcileri Genç Tema Gönüllüsü Gençlerin Kartlarını törenle taktim etti.

May

19 Mayis Genclik Haftası Kapsamında Görsel Sanatlar Öğretmeni Sevinç ATAŞ rehberliğinde ; Resim kulübü öğrencileri tarafından "Annem ve Geleceğim "adlı resim sergisi düzenlendi.

May

Okulumuzda öğrencilerimiz arasında yapılan masa tenisi bahar turnuvası müsabakaları sonuçlandı.Toplamda 32 öğrencinin katıldığı 52 müsabakanın yapıldığı masa tenisi turnuvasında;

Kızlarda;

1.NAZLI ÖZDEMİR

2.ZEYNEPNUR KOÇ

3.KÜBRA TEMİZ

4.ZEYNEP KOÇ

Erkeklerde ise;

1.EMİRHAN SARI

2.İLKER TÜRE

3.AYKUT BAL

4.RAMAZAN YENER olmuştur.

Dereceye giren ve Katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Müzik Öğretmenimiz Cumali Baltacı ve İngilizce Öğretmenimiz Hakan Demir, okulumuz öğrencileriyle birlikte mini bir müzik dinletisi gerçekleştirdi. Öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.