SAMSUN / ÇARŞAMBA - Bulutoğlu Anadolu Lisesi

May

Okul sporları kapsamında Samsunda düzenlenen il birinciliği Wushu müsabakalarında ;

9D sınıfından Zeynep Çam İl 1.si Furkan Enes Aydoğdu il 2.si

10 F sınıfından Erol Özer il 3.sü olmuştur.

Boks müsabakalarında ise;

10G sınıfından Ceyda Öztürk il 2.si Zeynep Çam il 2.si

Erol Özer il 3.sü olmuşlardır.

Ayrıca, Öğrencimiz Zeynep Çam Sakarya'da düzenlenecek olan Türkiye Birinciliği müsabakalarında okulumuzu ve ilimizi temsiledecektir. Öğrencilerimizi ve antrenörlerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda,  Kültür ve Turizm İl Müdürü Sayın Adnan İpekdal'ın konuşmacı olarak katıldığı "Akif'in Sözünde İstiklâl'in İzinde" konulu söyleşi düzenlenmiştir. Programa İlçe Kaymakamı Sn. Dç. Dr. Şükrü Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Sn. Barik Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mustafa Özdemir, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Veliler ve öğrenciler katılım sağlamıştır. Programın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Okulumuz Onur Kurulunun oluştruduğu ankete katılımınız için teşekkür ederiz.